We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Candela Roots - Humanité

by Mésdemil

/
1.
1- EL MEU ESTIL It’s my style / I’ve been making decisions since long time ago / Defending my position / It’s my life / I don’t want to think that living is so hard / Just choosing my direction. Sentir que no tinc cap pressa / Deixar de banda la tristessa / Gaudir d’aquest bell viatge és el que vull / No importa sol o tempesta / ja tinc la maleta feta / La meu pell curtida és tot el que vull dur. És el meu estil i així vull caminar / És el meu estil i així vull continuar. No agafaré cap drecera / Em mantindré ben desperta / Caminaré tranquil·la / millor si és amb tu... És el meu estil i així vull caminar / És el meu estil i així vull continuar.
2.
2- HUMANITÉ Estamos matando a la Tierra / como persiguiendo su fin / No es nuestra naturaleza / Hemos perdido la cabeza / vivir pasó a ser destruir / Miremos a los que respetan. Y dejar de arrasar / que para crecer se ha de amar / Y dejar de pensar que valemos más. Mi vida responde a un anhelo / el orgullo de ser lo que soy / El oro no trajo riqueza, se la llevó / Recuperemos nuestra esencia / escuchemos al corazón / Sueño que aún seremos capaces… De dejar de arrasar / que para crecer se ha de amar / Y dejar de pensar que valemos más. C’est l’humanité tout ce qu’il faut changer / Nous ne méritons pas vivre dans ce monde / Nous n’avons pas appris le respect / On confond la vie et les nombres.
3.
3- FILLS DEL GHETTO Children of ghetto stop crying / We will find better days / Children of ghetto stop crying / And let grow the good feelings. Fills del ghetto no ploreu, tenim la vida / No feu cas del que escolteu / sou més rics del que us penseu, teniu la vida / Fills del ghetto no ploreu. La vida és un regal, hem de gaudir-la / No podem deixar-la anar / I si a cops us fa mal, pareu l’orella / només us vol ensenyar. No tingueu por / Deixeu que brolle / Sentiu cor / no us empresonen.
4.
4- PARLEM DE PAU Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau / sense parlar de fronteres / Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau / Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau / es diu que és cosa d’u / Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau. Parlem de pau, parlem de guerra / parlem de morts, de refugiats / Parlem de pau, parlem de guerra / crims, subordinació entre estats / Parlem de pau, parlem de guerra / parlem d’indústria o d’armament / Parlem de pau, parlem de guerra... Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau / sense parlar de monedes / Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau / Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau / diuen que és una quimera / Hi ha qui pensa que no es pot parlar de pau.
5.
5- SOLDAT Com un soldat, mire cap avant / Camine sense por, ningú em farà baixar el cap / Jo ja ho tinc clar, sé el que tinc davant / La música m’ajuda / I és que cantant la pena se’n va / Tocant Música Reggae, el missatge per davant / Jo ja ho tinc clar, he triat lluitar / I aquesta és l’única certesa. Sóc un soldat de pau, no vull armes al món / Sóc un soldat de pau, jo no entraré en eixe joc. Com un soldat, mire cap avant / Camine sense por, ningú em farà baixar el cap / Jo ja ho tinc clar, sé el que tinc davant / Oferisc resistència, tinc actitud de combat / I lluite com un soldat / Però no em doneu cap fusell / No em tacaré de sang / No obeiré eixes lleis que ens han fet tan de mal / No em doneu cap fusell / No em tacaré estes mans / No em vull sometre...
6.
6- CAMÍ DE L’ESPERANÇA Estic de viatge i no és per plaer / He deixat enrere la terra més bella / Estic de viatge i no és per plaer / He pujat muntanyes, he creuat deserts / La por no m’espanta / Emigrant camí de l’esperança, vaig buscant la vida / Emigrant camí de l’esperança, vaig buscant la dignitat també / camí de l’esperança / Emigrant camí de l’esperança vaig buscant la pau. He pujat muntanyes, he creuat deserts / I ací en la pastera enmig l’oceà / segueix l’aventura, puc tocar el somni / I ací en la pastera arriba el final…
7.
7- RICHMAN Molts segles fa però la història no canvia / Richman-poorman, la ferida no tanca / I és que ja són molts anys però la història no avança / La lluita no acaba, poorman no descansa. Ei! Richman, no podem ser germans / La teua posició és l’origen de tots els mals / Richman, no podem ser germans / Richman, no podem ser germans / No comptes amb mi, no vull estar al teu costat / Richman, ei!, richman. Sempre escortat, la teua esglèsia t’ampara / Forces de seguretat i unes lleis a la carta / Creus que la caritat ens farà baixar la guàrdia / La lluita no acaba, poorman no descansa. All of us are saying / That’s enough! / We just want to live in peace / In a better world / We will always stay in front of you / Burning Babylon. You better run / We’re burning Babylon / And we don’t stop, fight! / We’re burning Babylon / We don’t give up the fight! * Some people in Babylon forgot their souls and unity / Loosing innate love and spirituality / Demons everywhere which are whispering to you / To do what they wanna do with you and this is true / Only ground and body, only you and money / Egocentric values in your whole life story / Smile to the sunshine, get high with the sunrise / And make your mind wide are things you can´t buy
8.
8- REGGAE DON’T STOP Vivim vençuts per moltes pors / Costa mantindre il·lusions / Avança forta Babylon / La soledat la nostra mort / La cobdícia el seu motor / Avança forta... Reggae don’t stop / don’t let us fall! / Reggae music don’t let us down! / Reggae don’t stop. Només si cantem junts sabrem quina és la nostra força / La música ens mostrarà el camí, quina és la resposta.
9.

about

Humanité és el debut en llarga durada de Candela Roots, grup valencià mixt de reggae. Tres anys després de la publicació del seu primer EP, Hungry (Mésdemil), la banda dóna un important salt de qualitat, amb
una producció més cuidada. Les cançons “Humanité” i “Richman”, editades al maig i al juliol del 2016 respectivament, van ser una bona mostra de la dedicació i esforç que ha fet Candela Roots en aquesta etapa.

Al llarg de l’últim any, el grup ha treballat intensament per tal d’encaixar les peces de la nova formació. Així, hi romanen Estel Navarro (veus), Karla Palacios (baix) i Ricardo Císcar (percussió i samplers), mentre que
s’incorporen Bernardo Molina (bateria), Clara Calvo (teclats) i Vero Forment “Queen Smiley” (veus). A més, l’experimentat Alberto Tarín (Seguridad Social, New York Ska-Jazz Ensemble) deixa rastres del seu particular estil a la guitarra i als cors sempre que té ocasió.
En aquest disc, Candela Roots fixa la mirada en referents de la música reggae dels anys 70 i 80, alhora que busca un so propi amb el qual es puga sentir identificat. Malgrat els canvis, el grup es manté fidel a les arrels del gènere, tan en la temàtica de les cançons com en la solidesa de les bases.

credits

released May 3, 2017

license

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mésdemil, you may also like: