We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Candela ROOTS - Hungry

by Candela ROOTS

/
1.
Com un jardí La vida ens dóna el que sembrem. Avui no és difícil dir El que vull compartir. Segur que tu hi penses, Segur que també t’oblides. És una d’eixes cosetes Senzilles que, sovint, No tenim presents: És la vida que portem… Com un jardí La vida ens dóna el que sembrem. Les paraules complicades Les guarde on les trobí, No faré servir Frases massa enrevessades. Com un jardí, la vida Ens dóna moltes flors, Ja ho saps, n'hi ha de tot tipus, N'hi ha de tots els colors. Com un jardí La vida ens dóna el que sembrem.
2.
Voldria cantar una cançó Que ens juntara a tots Que ens conectara a tu, Que ens fera tornar sentiments dels que plenen. Deixar de banda aquest món, El de l’opressió El de les vergonyes, Oblidar tot per uns segons només… Què ens ha dut ací? Per què ens hem separat oh mother earth? De tots els camins, hem triat el pitjor. Que estem fent ací, Si estem equivocats oh mother earth? És que ja no sentim el batec del teu cor. Voldria cantar una cançó Que ho esborrara tot, Que ens perdonara I tindre l’oportunitat de començar de nou. Que haguérem aprés dels errors I treballàrem junts per fer un món millor, Persones lliures i respecte. Qui ens ha dut ací? Per què ens hem separat oh mother earth? De tots els camins, hem triat el pitjor. Què estem fent ací? Ens estem equivocant oh mother earth. És que ja no sentim el batec del teu cor. Música reggae Un ritme que t’emporta I lletres dangerous Música reggae Quan sona em vénen ganes de combatre
3.
Mon monde c’est le monde de mes souvenirs, des histoires... Mon monde c’est le monde des rêves. Mon monde c’est le monde de mes souvenirs, des histoires, La réalité me frappe fort, je n’appartiens à rien. Mon monde c’est l’image d’un avenir qui rayonne, Mon monde c’est le monde des rêves. Mon monde c’est l’image de mon avenir, que des mensonges. Je n’attends plus, je n’y croîs plus, je n’en ai plus. Alors dis-moi ce qui me reste à faire Si ma vie, elle n’appartient qu’aux rêves. Je n’y peux rien c’est le temps de la haine, Ils font leurs lois pour attaquer les faibles. * Es duro no saber donde esta tu hogar Porque al final no somos ni de aquí ni de allá Mi cultura yo nunca podré olvidar Aunque al final no somos de ningún lugar. You feel the vibe the International Connection Candela Roots y Bassie Wicked Combination Listen the lyrics and you pay attention We rule the nation with the international version Candela Roots Inna Rub a Dub Style Candela Roots Inna diferent Style Candela Roots Inna International Style Candela Roots Inna militant Style *
4.
La fam s’ha instal·lat Ací a la Terra, La fam regnarà. Aquesta és La nostra herència, La fam regnarà... Ací hungry de diners I a l’altra banda hungry. Ací hungry de poder I a l’altra hungry només. Ací hungry de diners I a l’altra banda hungry. Ací hungry de poder, només poder. Al fem hi ha menjar I als camps cauen els fruits, La fam regnarà. Aquesta és La nostra herència, La fam regnarà... Ací hungry de diners I a l’altra banda hungry. Ací hungry de poder I a l’altra hungry només. Ací hungry de diners I a l’altra banda hungry. Ací hungry de poder, només poder.
5.
Pinta’t un somriure, Sí tu pinta’t un somriure de colors, de colors. Amb un somriure a la cara, Les coses grises canvien de color; Amb un somriure a la cara, El color gris pinta molt millor. Camines amb l’esquena dreta, Amb un pas ferm, xafant ben fort; Amb un somriure a la cara, El color gris pinta molt millor. Pinta’t un somriure, Sí tu pinta’t un somriure de colors, de colors. És com cantar esta cançó, És com entonar una melodia, És com quan torna a estar l’amor, Et dóna força i alegria! És com cantar esta cançó, És com entonar una melodia, És com quan torna a estar l’amor. Pinta’t un somriure, Sí tu pinta’t un somriure de colors, de colors.

about

Candela ROOTS és un projecte que respon a la idea de fer una banda de reggae en valencià. Amb aquesta idea, es junten músics que compten amb una llarga trajectòria a l’escena de la música valenciana amb dos veterans del panorama reggae a València: Pere Munuera i Stephen Fletcher. La combinació funciona des del principi: unes bases contundents per si mateixes que no necessiten massa afegits i una veu dolça respectant les pautes del roots reggae més melòdic.
Més enllà de les bases i les melodies, però, les lletres de les cançons són una part fonamental del repertori del grup. I és que es nota que són el resultat d’un minuciós procés que posa en relleu el missatge crític i reflexiu. En elles, la mirada es fixa en les xicotetes coses que ens ajuden a entendre millor el món, tractant en profunditat temes que ens inquieten, amb un llenguatge proper i senzill. L’ús del valencià a l’hora de composar ha estat una cosa natural. De fet, escoltant els temes, no crida l’atenció. Simplement sona bé i es mescla amb naturalitat al francés o a l’anglés. A més, el grup inclou també al seu repertori clàssics del reggae, cosa que dónauna major riquesa i dinamisme al seu espectacle.
“Hungry” compta amb tot un seguit de col·laboracions dels grans referents del món del reggae a València. Gent com Supa Bassie, Ales Cesarini, Oldfashioneds (Payoh SoulRebel, Pablo Muñoz i Edu Altarriba), Rafa Villalba.

credits

released March 1, 2014

license

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Candela ROOTS - Hungry, you may also like: