We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Clara Andr​é​s - Entrel​í​nies

by Clara Andrés

/
1.
Sense trofeu arribo a peu d’un nou viatge
2.
De tu i de mi i en qualsevol moment, en que som una manera d'estar, només, igual que un dia qualsevol s'està en el qualsevol d'un mes . Que anem, venim, i passa el temps entre les coses que hem de fer, de tu i de mi ens acostumem com al matí l'olor a café. I a l'entremig d'algun carrer de la mateixa forma en que la gent va i ve pel mig d'un dia qualsevol que està en el qualsevol d'un mes. Com una manera d'estar, només. Som una manera d'estar, només.
3.
Dels meus genolls enfora sobre un turó de gesta no sé que passa. Dels meus genolls endins tu. Deixar-se anar enrere i mirar un blues de núvols passar. Dels meus genolls enfora sobre un turó de gesta no sé que passa. Enrere i mirar, no sé que passa, un blues de núvols passar.
4.
Línies icòniques d'olor a café m'arriben mentre penge la tovallola humida i seguint-les et trobe a la cuina, el sol adoquina la cuina, de cabell humit et pinte les galtes del meu primer bes del dia ja caps que vull dir, estés coses tan banals de quan estava amb tu. Quan no m'insultava el "Benvinguts" de la catifa de l'entrada i aplegava a migdia i deixava les bosses i en tu descarregava un matí de persones ja saps que vull dir, estes coses tan banals de quan estava amb tu. I quedàvem amb altres, i una cosa eres tu i altra cosa era els altres. Tan idiota i tan clar tenia que eixa pigueta al nas era de mi, de quan estava amb tu
5.
Hui m'has vingut al cap mirant les fulles del revés. Deixava en una hamaca penjar el temps. Hui m'has vingut com la caricia del vent, i tan igual a tu que ara no sé si m'ha vingut el vent primer. Vaivé d'ombretes sobre mi, buscant un dia en blanc i ser d'un color llis, així, vaivé d'ombretes sobre mi, buscant un dia en blanc i m'has vingut al cap així. I tan igual que ara no sé si m'ha vingut el vent primer. El cas que m'has vingut al cap mirant les fullés del revés. Vaivé, mirant les fulles del revés.
6.
Mentre la pluja al vidre prepare te, tal i com tu, com tantes voltes. Sense la sensació ni d'haver perdut, vençut o enrecordar-me'n. D'allò que em vas deixar li he trobat un ús d'un vers més lluny, sinó domèstic, i al temps passat per aigua no pense en tu però faig com tu que és com pensar-te. Mentre la pluja al vidre, l'abril al temps i cap moment més gran que un altre, porta la canaleta un paper perdut camí d'on van sempre les aigües. D'allò que em vas deixar li he trobat un ús d'un vers més lluny, sinó domèstic, i al temps passat per aigua de vindre algú faré servir les teues tasses. I cap moment més gran que un altre d'un vers més lluny, sinó domèstic, que faig com tu que és com pensar-te.
7.
Vaig embarcar ja fa molt temps una pilota de colors en qui sap quin teulat El vent de març juga a matar i me la torna el meu cor l'entoma
8.
Estic a l'esplai en el meu racó, hola, i tu vas servint el café a les taules, és dimecres al mig d'un mes qualsevol, vol de dies igual dilluns a divendres, res res que contar-te que estic a l'esplai i ja no hi ha sambori, i i jugué a major com fan tots els altres, és dimecres al mig d'un mes qualsevol, vol de dies igual dilluns a divendres, res res que contar-te A l'hora del pati ja no hi ha la reixa, deixa el temps ben posat el marge. Res que contar-te.
9.
Dels meus genolls endins, dins.

about

PREMI OVIDI MONTLLOR A MILLOR DISC DE CANÇÓ 2015.

"Entrelínies" és el tercer treball discogràfic de Clara Andrés, acompanyada per la seua formació habitual: German Ycobalzeta (guitarres), Xarli Oliver (percussions) i Aleix Forts (contrabaix). Al disc hi trobem un conjunt de 9 cançons, o 8 i una entrelínia, teixides com un tot, una peça que té un ordre coherent i que vol contar una història. Parla llavors d’un “després”, d’un moment sentimental en el que ja portes un equipatge, unes entrelínies que t’acompanyen i que formen part de tu.
El seu to, tot i ser nostàlgic, és sobretot reconciliador. Obri un calaix de moments viscuts, n’agafa les entre línies, el torna a tancar i continua.
Treballat per una banda més madura, s’acompanya de nous colors musicals deixats caure en un teixit que no vol deixar de ser discret.

credits

released May 1, 2014

license

all rights reserved

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Clara Andrés - Entrelínies, you may also like: