Deliri - Vius per contar​-​ho

by Mésdemil

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descàrrega completa del disc en alta qualitat. Inclou portada del disc. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i introdueixes "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat major estaria molt bé!

      name your price

     

  • Comprar CD

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

Deliri, grup nascut a la ciutat de Gandia, es descobreix al món amb Vius per contar-ho. Un primer disc d’onze talls de pop melòdic que es combinen amb folk i rock per recordar les alegries, tristeses i quotidianitats d’una generació supervivent a una època convulsa i plena de canvis. El grup liderat per Eduard Banyuls (guitarra i veu), un dels músics més prolífics de l’escena de música en valencià (King Kong Boy, Liuard), es presenta amb un llarga durada que evoca l’energia i sonoritat dels anys seixanta i setanta i que amplia un gènere no gaire conreat en la llengua d’Estellés. Com ells afirmen, les seues cançons són "un cant sincer" en clau pop-rock a tot allò que els ha passat en els últims cinc anys, i com els ha afectat "en la manera de concebre les coses".

---------------------------------
Deliri, grupo nacido en la ciudad de Gandia, se descubre al mundo con ‘Vius per contarho’. Un primer disco de once cortes de pop melódico que se combinan con folk y rock para recordar las alegrías y tristezas de una generación superviviente a una época convulsa y llena de cambios. El grupo liderado por Eduard Banyuls (guitarra y voz), uno de los músicos más prolíficos de la escena de música en valenciano (King Kong Boy, Liuard), se presenta con un larga duración que evoca la energía y sonoridad de los años sesenta y setenta y que amplía un género poco cultivado en la lengua de Estellés. Como ellos afirman, sus canciones son ‘un canto sincero’ en clave pop-rock a todo lo que les ha pasado en los últimos cinco años, y como les ha afectado ‘en la manera de concebir las cosas’.

credits

released March 29, 2016

tags

license