Gener - Oh, germanes!

by Mésdemil

supported by
/
  • Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

     €6 EUR  or more

     

  • Comprar CD i/o Vinil

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) és el segon disc de GENER, i representa un salt evolutiu de la banda, que s’aboca cap a noves vies sòniques.
Si a El temps del llop (Mésdemil, 2014) la banda del riu sec jugava amb elements del blues i les músiques d’arrel per crear melodies pop amb flaire mediterrània, en aquest nou treball Carles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, i César Castillo fan un salt qualitatiu, creixen junts i reinventen el seu so explorant nous territoris, passant els temes pel filtre del soul i la psicodèlia, refermant la contundència de les seues armonies vocals… tot sense renunciar a l’esperit d’immediatesa pop.
L’àlbum, enregistrat en directe als estudis de Paco Loco al Puerto de Santa Maria (Cádiz), vol ser un homenatge i una reivindicació del vessant receptiu de la humanitat, alhora que una porga de consciència dels mals endèmics de la masculinitat més tossuda. Les diferències psicològiques entre homes i dones, l’eterna lluita de sexes, l’arraconament i el sotmetiment de la feminitat, l’imposició de la masculinitat social... són els temes al voltant dels quals gira obsessivament aquest disc-collage, en què també s’hi troben referències a la prosa de Ray Bradbury, als versos de Sylvia Plath o a la música de Nina Simone. La col·laboració del grup teatral Las Reinas Magas (Maria José Peris, Ana Conca, Paloma Chiner i Marta Chiner) a la secció de cors reforça l’aspecte conceptual de l’obra, i al mateix temps aporta les necessàries pinzellades del soul més clàssic.
-----------------------------------------------
Oh, germanes! (Mésdemil, 2016) es el segundo disco de GENER, y representa un salto evolutivo de la banda, que los lleva hacia nuevas vías sónicas.
Si en El temps del llop (Mésdemil, 2014) la banda del río seco jugaba con elementos del blues y las músicas de raíz tradicional par crear melodías pop con aires mediterráneos, en este nuevo trabajo Carles Chiner, Pasqual Rodrigo, Enric Alepuz, Vicent Todolí, y César Castillo dan un salto cualitativo, crecen juntos y reinventan su sonido explorando nuevos territorios, pasando los temas por el filtro del soul y la psicodelia, reafirmando la contundencia de sus armonías vocales... todo ello sin renunciar al espíritu de inmediatez pop.
El álbum, grabado en directo en los estudios de Paco Loco en el Puerto de Santa María (Cádiz), quiere ser un homenaje y una reivindicación de la cara receptiva de la humanidad, a la vez que una purga de consciencia de los males endémicos de la masculinidad más tozuda. Las diferencias psicológicas entre hombres y mujeres, la eterna lucha de sexos, el arrinconamiento y el sometimiento de la feminidad, la imposición de la masculinidad social... son los temas sobre los que gira obsesivamente este disco-collage, donde también encontramos referencias a la prosa de Ray Bradbury, a los versos de Sylvia Plath o a la música de Nina Simone. La colaboración del grupo teatral Las Reinas Magas (Maria José Peris, Ana Conca, Paloma Chiner y Marta Chiner) en la sección de coros refuerza el aspecto conceptual de la obra, y aporta a su vez las necesarias pinceladas del soul más clásico.

credits

released October 6, 2016

tags

license

all rights reserved

feeds

feeds for this album, this artist

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help