Home Romancer - Home Romancer

by Home Romancer

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    Descàrrega completa del disc en alta qualitat. Inclou dues fotos i portada del disc.

      €8 EUR  or more

     

  • Comprar CD

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

about

Home Romancer és un espectacle i un disc on confluïxen quatre veus d'actualitat al panorama folk valencià: Pep Gimeno "Botifarra", Naiet Cirerer, Xavier de Bétera i Hilari Alonso.

El fil conductor, com el seu nom indica, naix dels romanços de cec, tradició oral que ara recuperen en un espectacle on la música, el teatre i l'humor s'uneixen en un espectacle novedós i únic al panorama folk valencià. La tradició, barrejada amb els arranjaments i instrumentació de Pere Ródenas, a més d'una banda folk formada per músics de la talla del mateix Ródenas, Néstor Mont o Paco Lucas, ens farà anar un pas més enllà del folklore i ens submergirà en el segle XXI, sempre de la mà del cant de Botifarra, Naiet, Xavi i Hilari.

---------------------------------
Home Romancer es un espectáculo y un disco donde confluyen cuatro voces de actualidad en el panorama folk valenciano: Pep Gimeno "Botifarra", Naiet Cirerer, Xavier de Bétera i Hilari Alonso.

El hilo conductor, como su nombre indica, nace de los romances de ciego, tradición oral que ahora recuperan en un espectáculo donde la música, el teatro y el humor se unen en un espectáculo novedoso y único en el panorama folk valenciano. La tradición, mezclada con los arreglos e instrumentación de Pere Ródenas (además de una banda folk formada por músicos de la talla del mismo Ródenas, Néstor Mont o Paco Lucas), nos hará ir más allá del folklore y nos sumergirá en el siglo XXI, siempre de la mano del canto de Pep Botifarra, Naiet, Xavi i Hilari.

credits

released October 5, 2015

tags

license

all rights reserved