Inèrcia - Sendes salvatges

by Inèrcia

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descàrrega completa del disc en alta qualitat. Inclou portada i dues fotos. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i introdueixes "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat major estaria molt bé!

      name your price

     

  • Comprar CD

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

Després de la bona acollida de No és cap simulacre, Inèrcia torna amb el que és el seu segon LP: Sendes Salvatges. Un procés de maduració de quasi 3 anys, en què han acabat de depurar el seu so i el seu estil, donant un pas cap al rock alternatiu però sense deixar de costat la contundència que els caracteritza.
Amb aquest nou àlbum tracten de reflectir el canvi social i polític que hem viscut durant el temps que ha durat la composició del disc. Un canvi històric que obri nous camins inexplorats que s’han d’afrontar amb valentia i esperança, però també amb molt de sentit crític i un punt d’incertesa.

--------------------------

Después de la buena acogida de No és cap simulacre, Inèrcia regresa con su segundo LP: Sendes Salvatges. Un proceso de maduración de casi 3 años, durante el que han acabado de depurar su sonido y su estilo, dando un paso hacia el rock alternativo, pero sin dejar de lado la contundencia que los caracteriza.
Con este nuevo álbum tratan de reflejar el cambio social y político que hemos vivido durante el tiempo que ha durado la composición del disco. Un cambio histórico que abre nuevos caminos inexplorados que se tienen que afrontar con valentía y esperanza, pero también con mucho sentido crítico y un punto de incertitud.

credits

released October 13, 2015

tags

license