Inèrcia - Sendes salvatges

by Inèrcia

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

Després de la bona acollida de No és cap simulacre, Inèrcia torna amb el que és el seu segon LP: Sendes Salvatges. Un procés de maduració de quasi 3 anys, en què han acabat de depurar el seu so i el seu estil, donant un pas cap al rock alternatiu però sense deixar de costat la contundència que els caracteritza.
Amb aquest nou àlbum tracten de reflectir el canvi social i polític que hem viscut durant el temps que ha durat la composició del disc. Un canvi històric que obri nous camins inexplorats que s’han d’afrontar amb valentia i esperança, però també amb molt de sentit crític i un punt d’incertesa.

--------------------------

Después de la buena acogida de No és cap simulacre, Inèrcia regresa con su segundo LP: Sendes Salvatges. Un proceso de maduración de casi 3 años, durante el que han acabado de depurar su sonido y su estilo, dando un paso hacia el rock alternativo, pero sin dejar de lado la contundencia que los caracteriza.
Con este nuevo álbum tratan de reflejar el cambio social y político que hemos vivido durante el tiempo que ha durado la composición del disco. Un cambio histórico que abre nuevos caminos inexplorados que se tienen que afrontar con valentía y esperanza, pero también con mucho sentido crítico y un punto de incertitud.

credits

released October 13, 2015

license

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Inèrcia - Sendes salvatges, you may also like: