Joan Amèric & Andreu Valor

by Andreu Valor & Joan Amèric

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

Co(i)nspiracions és el nou disc i espectacle conjunt dels cantautors Joan Amèric i Andreu Valor. Una conspiració de dos inspiracions armades de guitarres, paraules i veus que van trenant-se quasi per sorpresa amb total complicitat.
L’espectacle es va estrenar a Alzira el 23 de juliol de 2015 i ara, després d’uns quants concerts junts, s’ha materialitzat en un CD. En aquest nou treball, els dos autors valencians interpreten cançons pròpies, recreen en solitari cançons de l’altre i proposen, a duet, peces senyeres dels seus respectius repertoris. També aprofiten el privilegi que els brinda l’aventura per aclamar-se davant Vicent A. Estellés i Ovidi Montllor amb el clàssic “M’aclame a tu” i llençant una abraçada al poble grec reinterpretant “Vaixell de Grècia” de Lluís Llach.
El nou disc és, doncs, el reflex d’un espectacle, una simple intenció de concert on obtenir i recordar la màgia i les sensacions especials que els cantautors absorbiren en un duet puntual d’un concert qualsevol. Aquelles vibracions van esdevindre en un concert totalment compartit i aquell concert en una gira. De la gira naix el disc que només tracta d’immortalitzar l’essència del directe per contagiar a la gent de l’afinitat sobre l’escenari dels dos cantants. L’evolució d’aquest projecte la marcarà el destí.

----------------------

Co(i)nspiracions es el nuevo disco conjunto de los cantautores Joan Amèric y Andreu Valor. Una coinspiración de dos inspiraciones armadas de guitarras, palabras y voces que van trenazándose casi por sorpresa con total complicidad.
El espectáculo se estrenó en Alzira el 23 de julio de 2015 y ahora, tras algunos conciertos juntos, se ha materializado en un CD. En este nuevo trabajo, los dos autores valencianos interpretan canciones propias, recrean en solitario canciones del otro y proponen, a duo, piezas insignia de sus respectivos repertorios. También aprovechan el privilegio que les brinda la aventura para aclamarse a Vicent Andrés Estellés y Ovidi Montllor, con el clásico “M’aclame a tu”, o enviando un abrazo al pueblo griego interpretando “Vaixell de Grècia” de Lluís Llach.
El nuevo disco es, pues, reflejo de un espectáculo, un intento de capturar y recordar la magia y las sensaciones especiales que los cantautores vivieron en un dueto puntual de un concierto cualquiera. Aquellas vibraciones se convirtieron en un concierto totalmente compartido y aquel concierto en una gira. De la gira nace el disco que trata de inmortalizar la esencia del directo para contagiar a la gente de la afinidad sobre el escenario de los dos cantantes. La evolución del proyecto la marcará el destino.

credits

released November 25, 2015

license

all rights reserved

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Joan Amèric & Andreu Valor, you may also like: