Joan Amèric & Andreu Valor

by Andreu Valor & Joan Amèric

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

      €7 EUR  or more

     

  • Comprar CD

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

Co(i)nspiracions és el nou disc i espectacle conjunt dels cantautors Joan Amèric i Andreu Valor. Una conspiració de dos inspiracions armades de guitarres, paraules i veus que van trenant-se quasi per sorpresa amb total complicitat.
L’espectacle es va estrenar a Alzira el 23 de juliol de 2015 i ara, després d’uns quants concerts junts, s’ha materialitzat en un CD. En aquest nou treball, els dos autors valencians interpreten cançons pròpies, recreen en solitari cançons de l’altre i proposen, a duet, peces senyeres dels seus respectius repertoris. També aprofiten el privilegi que els brinda l’aventura per aclamar-se davant Vicent A. Estellés i Ovidi Montllor amb el clàssic “M’aclame a tu” i llençant una abraçada al poble grec reinterpretant “Vaixell de Grècia” de Lluís Llach.
El nou disc és, doncs, el reflex d’un espectacle, una simple intenció de concert on obtenir i recordar la màgia i les sensacions especials que els cantautors absorbiren en un duet puntual d’un concert qualsevol. Aquelles vibracions van esdevindre en un concert totalment compartit i aquell concert en una gira. De la gira naix el disc que només tracta d’immortalitzar l’essència del directe per contagiar a la gent de l’afinitat sobre l’escenari dels dos cantants. L’evolució d’aquest projecte la marcarà el destí.

----------------------

Co(i)nspiracions es el nuevo disco conjunto de los cantautores Joan Amèric y Andreu Valor. Una coinspiración de dos inspiraciones armadas de guitarras, palabras y voces que van trenazándose casi por sorpresa con total complicidad.
El espectáculo se estrenó en Alzira el 23 de julio de 2015 y ahora, tras algunos conciertos juntos, se ha materializado en un CD. En este nuevo trabajo, los dos autores valencianos interpretan canciones propias, recrean en solitario canciones del otro y proponen, a duo, piezas insignia de sus respectivos repertorios. También aprovechan el privilegio que les brinda la aventura para aclamarse a Vicent Andrés Estellés y Ovidi Montllor, con el clásico “M’aclame a tu”, o enviando un abrazo al pueblo griego interpretando “Vaixell de Grècia” de Lluís Llach.
El nuevo disco es, pues, reflejo de un espectáculo, un intento de capturar y recordar la magia y las sensaciones especiales que los cantautores vivieron en un dueto puntual de un concierto cualquiera. Aquellas vibraciones se convirtieron en un concierto totalmente compartido y aquel concierto en una gira. De la gira nace el disco que trata de inmortalizar la esencia del directo para contagiar a la gente de la afinidad sobre el escenario de los dos cantantes. La evolución del proyecto la marcará el destino.

credits

released November 25, 2015

tags

license

all rights reserved