Joan Palomares - Moltes Putades i Ningun Miracle

by Joan Palomares

supported by
/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descàrrega completa del disc en alta qualitat. Inclou portada i dues fotos de Joan Palomares. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i introdueixes "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat més alta estaria molt bé! El 100% dels beneficis són per al grup!

      name your price

     

  • Compra el CD físic ací

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

about

Joan Palomares torna a la càrrega i ens presenta "Moltes putades i ningun miracle", el seu tercer disc en solitari, i una peça única als terrenys discogràfics gracies al còctel d’estils que trobem, estils que van desde el pop, al hardcore melòdic i passant pel metall més potent.
El cantant i compositor saforenc versa en aquest disc tot el seu talent musical, a més d'enregistrar les veus, els principals instruments i escriure totes les lletres.
El disc amb personalitat pròpia, es caracteritza per uns canvis de ritme on les guitarres amb força donen pas a una veu delicada i tranquil·la que segons després es converteix en una desgarradora melodia. Dotze cançons ben equilibrades on els ritmes mes saus i melódics es contraposen amb altres més definits i potents, que donen forma al particular estil de Palomares, el Pop-Metal.

credits

released February 3, 2012

tags

license

all rights reserved