Joanes i la colla de Pantaix

by Joanes i la colla de Pantaix

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

about

Revisat és el nou treball de Joanes i la colla de Pantaix. Un disc actual, fresc, acurat i positiu. Conté 13 cançons elaborades i presentades en format acústic, tot i que en alguns passatges no han pogut resistir-se a electrificar part dels temes. La veu peculiar de l’Eduard Joanes (cantant i líder dels mítics Pantaix) recorre tot el disc. El disc revisa part del repertori dels Pantaix, tot donant-li un caire més actual i minuciós tant en els arranjaments com en la interpretació, els ritmes i les lletres.

El disc compta amb la col·laboració de Carraixet, les guitarres de Maravilla i Joanes, i d’una magnífica feina de Carlos Llidó a les percussions i bateria. També hi han participat els fills d’Eduard Joanes, Marçal i Jordi que fan de catalitzadors entre les dues generacions, éssent el substrat del projecte.

-------------------------------
Revisat es el nuevo trabajo de Joanes i la colla de Pantaix. Un disco actual, fresco, minucioso y positivo. Contiebe 13 canciones elaboradas y presentadas en formato acústico, aunque en algunos pasajes no han podido resistir a la tentación de electrificar parte de los temas. La voz peculiar de Eduard Joanes (cantante y líder de los míticos Pantaix) recorre todo el disco. El disco revisa parte del repertorio de Pantaix, dándole un tono más actual y detallista, tanto en los arreglos como en la interpretación, los ritmos y las letras.

El disco cuenta con la colaboración de Carraixet, las guitarras de Josep Maravilla i Eduard Joanes, y del magnífico trabajo de Carlos Llidó a las percusiones y batería. También han participado los hijos de Eduard Joanes, Marçal y Jordi, que hacen de catalizadores entre las dos generaciones, sustrato de este proyecto.

credits

released September 28, 2015

license

all rights reserved

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

If you like Joanes i la colla de Pantaix, you may also like: