Ki sap - Keep skankin'

by Ki Sap

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descàrrega completa del disc en alta qualitat. Inclou dues fotos, portada i lletres del disc. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i introdueixes "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat major estaria molt bé!

      name your price

     

  • Compra el CD físico aquí

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.

about

KI SAP , la veterana banda de ska&reggae de L´Horta (València) ens presenta el seu huité disc: "Keep skankin’", un treball amb 12 temes que vorà la llum al mes de març. Sempre amb l’autogestió per bandera, aquest nou treball de la banda ve amb un missatge clar i crític, carregat de ritmes frescos molt ballables, que van desde el roots reggae passant per l’ska, amb pinzellades d’early, rocksteady, funky reggae... És, sense dubte, un pas endavant en la carrera d’aquesta experimentada formació que des dels seus inicis no ha parat d’evolucionar i investigar sobre la música jamaicana en tots els seus vessants. Amb "Keep skankin’" demostren que dominen l’estil i el seu saber fer, imprescindible per als amants del gènere.
En aquesta ocasió han comptat amb la col·laboració del seu inseparable tècnic de so Pepo Valero de New Rockers Studios. Als cors, podem escoltar la gran veu de Payoh Soul Rebel, al saxo a Fran Maccok, als teclats a Joan Marc Pérez (La Gossa sorda,BKS) i fent els schrachs al tema “Badda Dem” hi ha el DJ i productor Xavier Hernani.

credits

released March 2, 2014

tags

license