Komfusió - Un poble de cançons

by Komfusió

/
  • Streaming + Download

    Includes unlimited streaming via the free Bandcamp app, plus high-quality download in MP3, FLAC and more.

    Descàrrega completa del disc en alta qualitat. Inclou 1 foto, portada i logo del grup. La descarrega val 3€, encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat major estaria molt bé!

      €3 EUR  or more

     

  • Compra el Llibre-CD-DVD ací! / Compra el Libro-CD-DVD aquí!

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

Després de tres anys de silenci discogràfic, els de la Marina tornen i reprenen els principis de la fusió i l’eclecticisme, explotant-los ara en una dimensió creativa molt més àmplia. I és que la nova proposta de Komfusió combina la música amb la literatura, la fotografia amb el dibuix i el documentalisme amb la ficció. Tots els elements es concreten en un llibre-CD-DVD documental que té com a element cohesionador la paraula poble, i que es fonamenta, en certa mesura, en el concepte wagnerià d’obra total.

____________________________

Después de tres años de silencio discográfico, los de Sella vuelven y retoman los principios de fusión y eclectivismo, explotándolos en una dimensión creativa mucho más amplia. La nueva propuesta de Komfusió combina la música y la literatura, la fotografía con el dibujo y el documentalismo con la ficción. Todos los elementos se concretan en un libro-CD-DVD documental que tiene como elemento de cohesión la palabra pueblo y que se basa, en cierto modo, en el concepto wagneriano de obra total.

credits

released March 30, 2015

tags

license

all rights reserved