We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Lilit i Dion​í​s - El temps dels pobles

by Mésdemil

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

about

Després de 5 anys de silenci discogràfic, Lilit i Dionís tornen amb un nou treball sota el braç: El temps dels pobles (Mésdemil,2016). Cinc anys durant els quals han estat creant i buscant noves sonoritats arrelades a la nostra terra, al Mediterrani i més enllà. En aquest nou disc és ben palès el caràcter propi del grup on predomina la mescla de músiques i influències.

Respecte als anteriors treballs, les lletres s’allunyen una miqueta del seu caràcter irònic i festiu. Lilit i Dionís continúen cantant a l’alegria de viure, però llancen un crit a favor de dignitat de la terra i els pobles, donant suport a la cultura pròpia, a l’agricultura i a la sobiràniania alimentària. El temps del pobles està arribant! Els pobles indígenes carregats de RAO (Reforma Agrària Orgànica) recuperarem la Terra de la devastació material, moral i Intel.lectual que ha suposat el capitalisme. Aquest missatge s’acompanya amb la contundència que el fet mereix: una major dosi de rock, sempre harmonitzat amb la música d’arrel, de tradició valenciana i mediterrània, amb ritmes de tot el món que van des de la música balcánica als sons llatinoamericans.
-----------------------
Después de 5 años de silencio discográfico, Lilit i Dionís vuelven con un nuevo trabajo bajo el brazo: El temps dels pobles (Mésdemil,2016). Cinco años durante los cuales han estado creando y buscando nuevas sonoridades arraigadas a nuestra tierra, al Mediterráneo y más allá. En el disco queda patente el carácter propio del grupo, donde predomina la mezcla de músicas e influencias.

Respecto a anteriores trabajos, las letras se alejan levemente de su carácter irónico y festivo. Lilit i Dionís siguen cantando a la alegría de vivir, pero lanzan un grito a favor de la dignidad de la tierra y los pueblos, apoyando la cultura propia, la agricultura y la soberanía alimentaria. La hora de los pueblos está llegando. Los pueblos indígenas cargados de razón recuperaremos la tierra de la devastación material, moral e intelectual que ha supuesto el capitalismo. Este mensaje viene acompañado de la contundencia que se merece: una mayor dosis de rock, siempre en harmonía con la música de raíz, de tradición valenciana y mediterránea, con ritmos de todo el mundo que van desde la música balcánica a los sonidos latinoamericanos.

credits

released April 28, 2016

license

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mésdemil, you may also like: