We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Mireia Vives & Borja Penalba - L'amor fora de mapa

by Mésdemil

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

about

Mireia Vives i Borja Penalba s’han embarcat en un viatge literari, musical i emocional, seguint la ruta marcada per L’amor fora de mapa (Sembra llibres, 2016), l’última novel·la de Roc Casagran.

L’amor fora de mapa és el primer disc conjunt de Mireia Vives i Borja Penalba i és la referència número 100 de Mésdemil. Van rebre la proposta de Roc Casagran quan estaven treballant en temes propis i es van llançar en planxa a musicar els poemes de l’escriptor, emocionats pel potencial i la força dels poemes que apareixen al llibre.

Per a Mireia i Borja ha sigut tot un repte visualitzar la música que demanaven els poemes de L’amor fora de mapa, i n’estan orgullosos del resultat: boleros, melodies pop…han aconseguit que el poder de la música amplifique les paraules de Roc Casagran i han obert un univers artístic que sobrepassa les pàgines de la novel·la. En total, han musicat els 14 poemes que apareixen al llibre de l’escriptor de Sabadell, i ho han fet treballant estretament amb l’autor, que els ha guiat pels camins vitals que recorren els tres protagonistes del seu llibre.
----------------------------
Mireia Vives y Borja Penalba se han embarcado en un viaje literario, musical y emocional, siguiendo la ruta marcada por L’amor fora de mapa (Sembra llibres, 2016), última novela de Roc Casagran.

L’amor fora de mapa es el primer disco conjunto de Mireia Vives & Borja Penalba y es la referencia número 100 de Mésdemil. Recibieron la propuesta de Roc Casagran cuando estaban trabajando en temas propios y se lanzaron en plancha a musicar los poemas del escritor, emocionados por el potencial y la fuerza de los poemas que aparecen en el libro.
Para Mireia y Borja ha sido todo un reto visualizar la música que pedían los poemas de L’amor fora de mapa, y estan orgullosos del resultado: boleros, melodías pop…han conseguido que el poder de la música amplifique las palabras de Roc Casagran y han abierto un universo artístico que sobrepasa las páginas de la novela. En total, han musicado los 14 poemas que aparecen en el libro del escritor de Sabadell,y lo han hecho trabajando estrechamente con el autor, que les ha guiado por los caminos vitales que recorren los tres personajes protagonistas de su libro.

credits

released February 29, 2016

license

all rights reserved

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mésdemil, you may also like: