Oscar Briz - Entre llums i ombres

by Òscar Briz

/
 • Streaming + Download

  Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

  Tal com haviem promés, us lliurem l'enllaç des del qual descarregar o escoltar el nou disc Entre llums i ombres. És un gran plaer compartir però els discos no es fan gratuïtament. Des de la finestra "Buy now. Name your price" podeu fer qualsevol aportació econòmica amb la certesa que serà benvinguda. Sense més, ara si voleu, a escoltar!!
  Como habiamos prometido os entregamos el enlace desde el que descargar el nuevo disco "Entre llums i ombres". Es un gran placer compartit pero los discos no se hacen gratuitamente. Desde la ventana "Buy now. Name your price" podeis hacer cualquier aportación económica con la certeza de que será bienvenida. Sin más, ahora si quereis, a escuchar!
  As promised we give you the link so you can download the new album "Entre llums i ombres". It is a pleasure to share but recordings aren't for free. Any price you name above 1€ will be appreciated. Now it's time to listen!
  ... more

    name your price

   

 • Comprar CD

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

about

Òscar Briz torna a la càrrega amb un disc realitzat sota el dictat de dos conceptes bàsics: senzillesa i efectivitat. El caire del repertori, amb sabors clàssics, així ho suggeria. Va ser enregistrat amb la intenció de passar el mínim temps possible en l’estudi i transmetre així frescor i energia en la interpretació. El gruix del disc (els 10 temes), es va fer en unes hores en format de trio amb bateria (Victor Traves), baix elèctric, (Nacho Villanueva), guitarra acústica i veu (Òscar Briz) el 14 de juliol de 2015. Posteriorment, es van realitzar diverses sessions a Atomic Studio, amb Mark Dasousa com a productor, per afegir veus, teclats, guitarres elèctriques i altres detalls.
------------------------------
Oscar Briz vuelve a la carga con un disco realizado sobre el dictado de dos conceptos básicos: sencillez y efectividad. El aire del repertorio, con sabores clásicos, así lo sugería. Se grabó con la intención de pasar el mínimo tiempo posible en el estudi, transmitiendo así frescor y energía en la interpretación. El grueso del disco (los 10 temas) se grabaron en solo unas horas en formato trío con batería (Victor Traves), bajo eléctrico (Nacho Villanueva), guitarra acústica y voz (Oscar Briz) el 14 de julio de 2015. Posteriormente, se llevaron a cabo algunase sesiones en Atomic Studio, con Mark Dasousa como productor, para añadir voces, teclados, guitarras eléctricas y otros detalles.

credits

released October 5, 2015

tags

license

all rights reserved