Raimon Ribera - I si els meus crits s'ofegaren​.​.​.

by Raimon Ribera

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descàrrega d'un tema del CD que acompanya al poemari, en alta qualitat. Inclou portada. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i introdueixes "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat més alta estaria molt bé!

      name your price

     

  • Compra el Llibre-CD ací!!

1.

about

“I si els meus crits s’ofegaren...” és el títol del llibre de Raimon Ribera que s’estrena com autor novell en la publicació del seu primer poemari.

Aquest poemari recull quaranta-set poemes sota tres epígrafs que distribueixen les tres temàtiques que tracta el llibre: “Somnis”, la part més íntima i personal, on s’observen les inquietuds, experiències i sentiments de l’autor; “Raciocinis”, on es troben els poemes més transcendentals, un espai de reflexió, un mirall on fa una visió retrospectiva d'ell mateix; i “Arrels” un recull d’inquietuds nacionals, socials i identitàries, i una continua referencia a Vicent Andrés Estellés, al cantautor Ovidi i a l’escriptor Joan Fuster.

“I si els meus crits s’ofegaren...”, un crit d'alliberament en l’obscuritat que intenta trobar un bri de llum, una esquerda d’esperança. És un passeig de dos anys a través de quaranta-set poemes escrits en la soledat.

credits

released April 1, 2012

tags

license