Skazofrenia - Está en tus manos

by Skazofrenia

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descarga completa del disco en alta calidad. Incluye portada. La descarga es gratuita si haces click en "Buy Now" y introduces "0€" en "Name Your Price", aunque si quieres colaborar con el grupo una cantidad mayor estaría muy bien!!

      name your price

     

  • Compra el CD físico aquí

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

Skazofrenia és una jove banda originària de l’Eliana que es caracteritza tant pel seu nodrit conjunt de components (dotze músics) com per la seua música festiva que, alhora, conté a les seues lletres una elevada càrrega de protesta social. Musicalment, els trets que els identifiquen sempre han sigut el ska i el reggae. Malgrat això, el grup no limita les seues influències a la música jamaicana i contínuament fusiona aquesta amb molts altres gèneres musicals donant lloc a un estil carregat d’energia skatalítica i bones vibracions.
Tots aquests atributs s’uneixen a l’últim disc del grup valencià, "Está en tus manos", al qual a més han participat personatges importants del panorama internacional del ska. D’una banda el disc ha sigut produït i mesclat per Robert “Bucket” Hingley, líder de la mítica banda de ska novaiorquesa The
Toasters. D’altra banda ha col·laborat com a artista convidat el guitarrista valencià Alberto Tarín.

credits

released July 12, 2014

tags

license