We've updated our Terms of Use. You can review the changes here.

Sva​-​ters - Simis

by Mésdemil

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

about

Sva-ters reapareix en l’escena musical valenciana amb un nou treball, cuit a foc lent al local d’assaig. El grup es va tornar a juntar pel plaer de tocar i poc a poc va “anar composant i recuperant les sensacions dels assajos d’abans”. Han treballat “sense pressió de dates ni estils ni modes a seguir”. I el resultat és un LP que suposa un gran salt qualitatiu en la trajectòria del grup: "Simis" (Mésdemil, 2016). El disc plasma els anys d’experiència com a grup i també com a músics, ja que els seus components han format part individualment de moltes formacions d’estils musicals ben diversos. Cal destacar la influència de Pau Seguí, “Txikuto”, antic bateria del grup, ara màxim implicat en la part de producció musical i arranjaments. "Simis" ha estat enregistrat i mesclat a Atòmic Estudio, per Mark Dasousa, que també ha participat activament en la pre-producció dels temes.Masteritzat per Jorge Pérez a Morgana Music Studio (Riba-roja de Túria).

A "Simis" podem trobar un poc d’allò que sempre ha caracteritzat als Sva-ters: lletres divertides i compromeses, i un estil musical eclèctic i molt variat, passat pel filtre personal del grup d’Alcàsser. Trobem estils com l’ska clàssic, el rock, el reggae, o sons llatins com ara la cúmbia o la salsa. Si hi ha un fil conductor al treball, és sense dubte la figura del simi, la seua supremacia com a espècie en comparació a la inutilitat de l’ésser humà, passiu front als problemes importants, la superficialitat, la avarícia, les creences absurdes que ens perjudiquen. El disc reflecteix “les ganes de renegar de l’espècie, involucionar o evolucionar segons ho mires. És precís aquest món en el que vivim? És normal? No hi haurà a l’univers res millor que l’home? No podríem agafar una nau i emigrar a un altre planeta, al dels simis, per exemple?”. En definitiva, un recull de cançons on el grup intenta plasmar la disconformitat amb tot el que els envolta, que fan que, probablement aquest siga el disc més reivindicatiu i sarcàstic del grup.

--------------------

Sva-ters reaparece en la escena musical valenciana con un nuevo trabajo, cocinado a fuego lento en el local de ensayo. El grupo se volvió a juntar por el placer de tocar y, poco a poco, fue “componiendo y recuperando las sensaciones de los ensayos de antes”. Han trabajado “sin presión de fechas, ni de estilos ni modas a seguir”. Y el resultado es un LP que supone un salto cualitativo en la trayectoria del grupo: "Simis" (Mésdemil, 2016). El disco plasma los años de experiencia como grupo además de como músicos, ya que sus componentes han formado parte individualmente de muchas formaciones de estilos musicales muy diversos. Hay que destacar la influencia de Pau Seguí, “Txikuto”, antiguo bateria del grupo, ahora máximo implicado en la parte de producción musical y arreglos. "Simis" se ha grabado y mezclado en Atòmic Estudio, por Mark Dasousa, que también ha participado activamente en la pre-producción de los temas. Masteritzado por Jorge Pérez en Morgana Music Studio (Riba-roja de Túria).

En "Simis" encontramos algunos de los ingredientes que siempre han caracterizado a los Sva-ters: letras divertidas y comprometidas, y un estilo musical ecléctico y muy variado, pasado por el filtro personal del grupo de Alcàsser. Hay estilos como el ska clásico, el rock, el reggae, o sonidos latinos como la cúmbia o la salsa. El hilo conductor del trabajo es sin duda la figura del simio, su supremacía como especie en comparación a la inutilidad del ser humano, pasivo frente a los problemas importantes, con su superficialidad, su avaricia, sus absurdas creencias que perjudican a sí mismo. El disco refleja “las ganas de renegar de la especie, involucionar o evolucionar, según se mire. ¿Es necesario este mundo en que vivimos? ¿Es normal? ¿No hay en el universo nada mejor que el hombre? ¿No podríamos subir a una nave y emigrar a otro planeta, al de los simios, por ejemplo?”. En definitiva, un compendio de canciones donde el grupo intenta plasmar la disconformidad con todo lo que les rodea, que hacen que probablemente este sea el disco más reivindicativo y sarcástico del grupo.

credits

released June 14, 2016

license

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

Report this album or account

If you like Mésdemil, you may also like: