Swing i Valtònyc - Rap Rural (Demo)

by Swing i Valtònyc

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descàrrega d'un tema del disc en alta qualitat. Inclou portada i dues fotos del grup. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i introdueixes "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat més alta estaria molt bé!

      name your price

     

  • Compra el CD físic ací

1.

about

Sota el nom de “Rap Rural” s´amaguen els deu temes que ens mostren l´essència més ambiciosa del Hip Hop, un disc potent amb bases que van des del Folk al Jazz i amb lletres que reivindiquen l´ús del mallorquí com a llengua d´expressió. Un disc carregat de líriques que ens traslladen a l´illa de Mallorca, on podem observar el seus paisatges, municipis i històries quotidianes.

La tradició, les costums de les Illes Balears i l´actitud més rebel de la cultura del Hip Hop son els ingredients mestres que formen “Rap Rural”: un disc ple de ritmes, metàfores, ironies, i versos que fan de la denuncia, el descontent i el cant a la vida una extravagant però sincera poesia.

credits

released January 1, 2012

tags

license