Tito Pontet - Candela

by Mésdemil

supported by
/
1.
2.
3.
4.
5.
6.

about

Tito Pontet és un projecte musical que fusiona ritmes jamaicans (ska, reggae, rocksteady) i cadències llatines (bolero, son, chachachá). El resultat és un còctel que encisa el públic jove i adult.
Després de compartir experiències en un grup de mestissatge i estar un temps sense tocar junts, alguns membres de la formació es van retrobar al local d’assaig per a posar en comú els seus descobriments musicals. Així, amb la llibertat del jazz, la vivacitat del ska i el sabor del mambo cubà van decidir tornar a la carretera. Seguidament, a l’abril del 2015, van enregistrar una maqueta de forma casolana on aportaren la seua visió de dues peces clàssiques com “Dos gardenias” i “El carretero” i s’endinsaren en la composició amb “Golosa”. Amb més de trenta concerts a les seues esquenes i actuacions a esdeveniments musicals com el Roots Rock Reggae Spring Fest, el Maracatú També i el Moniàtic, Tito Pontet edita ara el seu primer single de forma professional.
Els sis temes propis de l’EP Candela (Mésdemil, 2017) obligaran l’oient a moure els peus al compàs del grup alcoià encara que no ho vullga. La veu d’Alba Terol serpenteja amb soltesa a través de les notes de la secció de vents, els teclats i les percussions. Ho fa en castellà (el missatge d’amor desesperat de “Candela”), valencià (l’esperit fester de la “Cúmbia de Sant Benet”; la sang calenta, però dolça de “Cento el tendero”) i anglés (l’enyorança sentimental de “So blue”). D’altra banda, el grup descarrega amb potència al tema instrumental “Ska Bomb” i ret homenatge als clàssics de la música jamaicana (Ken Boothe, Alton Ellis, Delroy Wilson) en un divertiment final.

credits

released March 9, 2017

license

all rights reserved

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

If you like Mésdemil, you may also like: