Tremp - Zaindu

by Mésdemil

/
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.

about

El nou disc de Tremp, Zaindu (Mésdemil 2016), parla d’un comiat i, tanmateix, d’un no-comiat. Unes mans que se separen però que alhora mai deixen d’estar connectades. Un final que és un principi. Un final que mai serà un adéu. Zaindu és silenci, és color.

Les lletres i les idees originals de les cançons, han estat escrites per Paco Sirerol, cantant i guitarrista de la banda, excepte la cançó “Poeta morta”, que està basada en els escrits de Patricia Heras, i més concretament en el seu poemari, Poeta morta. El so de Zaindu té clares influències britàniques, que aporten un toc de cruesa sonora. Al llarg del disc la música fluctúa per diferents ambients. Hi trobem moments més energètics, tendres o disco, o fins i tot moments més psicodèlics.

El disc compta amb les col·laboracions d’Arnau Castell (Cleptòmans de bancal), que ha donat dinamisme i precisió a les guitarres de dues cançons (“Tripijoc” i “En els dits del temps”) i de Remei Giner (vocalista de Skalissai i col·laboradora d’Aspencat) veu en “Per tornar a nàixer”, que conté una melodia carregada d’emoció i dolçor.

Zaindu ha estat enregistrat i produït a Atomic Studio amb Mark Dasousa. La masterització és de Catmastering Studio.

-----------------------------------

El nuevo disco de Tremp, Zaindu (Mésdemil 2016), habla de una despedida y a la vez de una no-despedida. Unas manos que se separan pero que al mismo tiempo nunca dejan de estar conectadas. Un final que es un principio. Un final que nunca será un adiós. Zaindu es silencio, es color.
Las letras y las ideas originales de las canciones son de Paco Sirerol, cantante y guitarrista de la banda, a excepción de “Poeta Morta” que está basada en los escritos de Patricia Heras, más concretamente en su poemario Poeta morta.

El sonido de Zaindu deja entrever claras influencias británicas, que aportan un toque de crudeza sonora. A lo largo del disco, la música fluctua por diferentes ambientes. Encontramos momentos energéticos, tiernos o disco, e incluso momentos más psicodélicos.

El disco cuenta con las colaboraciones de Arnau Castell (Cleptòmans de bancal), que ha aportado dinamismo y precisión a las guitarras de dos canciones (“Tripijoc” y “En els dits del temps”), y de Remei Giner (vocalista de Skalissai y colaboradora de Aspencat) voz en “Per tornar a nàixer”, que contiene una melodía cargada de emoción y dulzura.

Zaindu se ha grabado y producido en Atomic Studio, con Mark Dasousa. La masterización es de Catmastering Studio.

credits

released June 20, 2016

license

tags

about

Mésdemil Benaguasil

contact / help

Contact Mésdemil

Streaming and
Download help

If you like Mésdemil, you may also like: