Vol de Núvol - En Ric Rap Rondalles

by Vol De Núvol

/
  • Streaming + Download

    Includes high-quality download in MP3, FLAC and more. Paying supporters also get unlimited streaming via the free Bandcamp app.

    Descàrrega d'un tema del llibre-CD en alta qualitat. Inclou portada i una foto del grup. La descarrega és debades si fas click en "Buy Now" i introdueixes "0€" en "Name your Price", encara que si vols col·laborar amb el grup, una quantitat major estaria molt bé!

      name your price

     

  • Compra el llibre-CD ací!!

1.

about

Vol de Núvol presenta un llibre-cd per a commemorar el centenari del naixement d´Enric Valor a l´any 2011. Consisteix en l´adaptació musical de sis rondalles on es mesclen interpretació, narració, rap i soul, per redescobrir Enric Valor i apropar-lo a tots els públics amb un llibre-cd modern, divertit i entretés.

La música compta fonamentalment amb ritmes urbans, però amb tocs dolços i divertits per fer-la arribar al públic familiar al que està destinada. Membres del reconegut grup de rap valencià Rapsodes, conformen la plantilla artística de cantants, junt a Maria Vivó, la cantant del grup de metall, Kore.

80 pàgines a tot color en gran format (25x22cm) amb divertides il·lustracions a càrrec d´Alejandra Romero i un CD amb un hora de música que faran gaudir a tota la família.

credits

released May 29, 2011

tags

license